avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire ANRP

Buna ziua,
Avem un dosar de despagubire care asteapta la Prefectura Iasi avizul de legalitate si trimiterea catre ANRP. La sesizarile noastre raspund ca din cauza numarului mare de dosare, dosarul nostru nu a fost transmis la Bucuresti si ca se asteapta urmatorul lot. Intrebarile sunt daca Prefectura nu este obligata prin lege la respectarea unor termene si daca se poate face ceva pentru a grabi intreg procesul.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dosar (cerere ?)anrp liniuta liniuta Buna ziua , mi sa stabilit cuantumul unei despagubiri in echivalent prin hotarare judecatoreasca , dosarul catre anrp il fac eu sau pe baza cererii depuse la ... (vezi toată discuția)
Anrp si legea 10 nante nante Eu ma chinui din 2007 sa ajunga dosarul meu intocmit in baza Legii 10, la Comisia din ANRP. Dupa inregistrarea lui in 2005, si obtinerea evaluarii terenului in ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 iulian nicu iulian nicu as dori un raspuns din partea avocatnet ,cu privire la problema mea; am dosarul depus la anrp din luna martie/2007cu decizie ,hotarire,dovada refugiului si ... (vezi toată discuția)