avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis din UK reținut în România. Cât au dreptul ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis din UK reținut în România. Cât au dreptul să îl țină?

buna ziua am si eu o plobema , pe data de 15 iunie 2018 lucrand la o firma de trasport satu mare anglia am trecut prin vama valea lui mihai si acolo mi sa retinut permisul de conducere fin ca suspect de fals dupa 5 ore de cercetari asta a hotarati ei cu tote ca mergem in anglia de unde era permisul eliberat azi suntem in 03.10.2018 si inca nu me a venit nimic acasa in romnia eu acum ma aflu in anglia la munca bine inteles inca muncesc la amazon ca si atunci le am aratat contractul meu de munca datimi si mie un indicu cum sa fac sau cat are dreptul sa al tina ?
Ultima modificare: Miercuri, 3 Octombrie 2018
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Situatie socanta de hartuire sexuala si declaratii false la care incerc sa gasesc solutii dia22 dia22 Buna ziua Stiu cat de socant suna ceea ce s-a intamplat in ultima luna, am 22 de ani si neavand niciodata in viata vreo problema cu autoritatile, va cer ... (vezi toată discuția)
Retinere permis pentru numere expirate Halogen Halogen In data de 8.03.2014 am fost oprit pe bulevard pentru legitimare,agenti au constatat ca numerele de inmatriculare la masina erau expirate.Am fost la sectia de ... (vezi toată discuția)
Identificata in trafic cu polita rca falsa, permis retinut, intocmire dosar penal enache_nicolae enache_nicolae buna seara,mai zilele trecute am achizitionat un autoturism,in momentul achizitionarii intermediarul de la care am cumparato avand un parc auto nea inmanat ... (vezi toată discuția)