avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis

Buna seara

Vin și eu cu o întrebare și sper sa ma ajutați cu un răspuns va rog frumos

In Februarie 2018 am făcut un accident fără victime
Eram băut
A venit poliția am suflat in fiola am fost la sânge am recunoscut fapta

Am fost chemat la tribunal tocmai in Septembrie 2018
Acolo mi sa adresat niște întrebări
Dacă recunosc fapta, daca o regret etc
Și mi-sa apus sa ma prezint pe data de 2 Octombrie 2018 cu caracteriZari
Le-am adus

Și mi-a dat sentința nu știu sigur dacă este finala
Munca in folosul comunități
Amenda
1 an de închisoare cu suspendare

Eu nu am antecedente in trecut

Tot ce vrei sa știu și eu este :
In dosar scrie suspendarea dreptului de a conduce pentru 2 ani
1. Vreau sa știu dacă acești doi ani sunt decand am rămas fără permis sau decand am primit sentința
2. Dacă permisul se anulează
3. Dacă fac recurs in cele 10 zile
Se poate sa îmi mai scadă din cei 2 ani s-au dacă e bine sa fac recurs

O sa las dosarul meu aici

Ora estimata: 08:30
Complet: C3 prima instanta
Tip solutie: Soluţionare
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin. 1 c.p., în condiţiile art. 396 alin. 10 c.p.p. condamnă inculpatul Dragomir Ionuţ Mădălin la pedeapsa de 1 an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 91 c.p. rap. art. 396 alin. 1 c.p.p .dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, stabilind un termen de supraveghere de 2 ani, calculat conform art. 92 Cod penal. Pune în vedere inculpatului dispoziţiile art. 96 Cod penal. În baza art. 93 Cp impune inculpatului ca pe durata termenului de supraveghere se respecte următoarele măsuri de supraveghere: -a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Argeş la datele fixate de acesta; -b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; -c) să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; -d)să comunice schimbarea locului de muncă. -e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. În baza art.93 alin. 2 c.p. impune condamnatului să execute obligaţia prevăzută de lit. b a art. 93 alin. 2, constând în aceea de a frecventa unul dintre programele de reintegrare socială derulate de către Serviciul de Probaţiune Argeş sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. În baza art. 93 alin.3 c.p. pe parcursul termenului de supraveghere, condamnatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, respectiv în cadrul Primăriei Mioveni sau Primăriei Mărăcineni. În baza art. 91 alin. 4 c.p. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 c.p. În baza art. 67 alin.1 c.p. aplică inculpatului pedeapsa complementară constând în interzicerea drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit.a,b c.p., precum şi a dreptului prev. de art. 66 alin. 1 lit. i c.p., respectiv dreptul de a conduce autovehicule, pe o perioadă de 2 ani, pedeapsa complementară urmând a fi executată în conformitate cu disp. art. 68 alin. 1 lit. b c.p. În baza art. 65 c.p. aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor prev. de art. 66 alin. 1 lit a,b, ic.p. În baza art. 274 alin. 1 C.pr.pen. obligă inculpatul la plata sumei de 400 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 213,99 lei reprezintă cheltuieli efectuate în cursul urmăririi penale. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 02 octombrie 2018.
Document: Hotarâre 1301/2018 02.10.2018

04.09.2018
Ora estimata: 08:30
Complet: C3 prima instanta
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Admite cererea inculpatului de aplicare a procedurii simplificate privind recunoaşterea învinuirii. Încuviinţează pentru inculpat proba cu înscrisuri in circumstan?iere si acordă un nou termen de judecata pentru a-i da posibilitatea sa le depună la dosar. Inculpatul dobândeşte termen în cunoştinţă. Amână judecarea cauzei şi acordă termen la data de 02.10.2018. Cu apel odată cu fondul. Pronunţată în şedinţa publică de la 04 septembrie 2018.
Document: Încheiere de şedinţă 04.09.2018

Sper sa îmi dați și mie un răspuns repede, sa știu ce am de făcut pentru recurs

Va mulțumesc frumos
Și sper sa ma ajutați

Ultima modificare: Joi, 4 Octombrie 2018
Mada1911, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand as putea redobandi permisul de conducere? Liveros1995 Liveros1995 Buna ziua, Stimati avocati, in urma cu aprox o luna a fost data solutie da catre tribunal cu privire la dosarul meu de abateri la regimul rutier... Datorita ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara ? mriusrmg mriusrmg Ora estimata: 09:00 Complet: C.4 Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: Dosar penal nr. 1222/110/2018 Hot. 20.06.2018 În ... (vezi toată discuția)
As vrea sa stiu daca pot sa plec in alta tara mriusrmg mriusrmg Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere Solutia pe scurt: Dosar penal nr. 1222/110/2018 Hot. 20.06.2018 În temeiul art.485 al.1 lit.a C.p.p, admite ... (vezi toată discuția)