avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate afla daca un loc de veci a fost vindut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate afla daca un loc de veci a fost vindut

Buna ziua,
Mama mea are pe numele ei un act de concesiune pentru un loc de veci la Cimitirul Bellu. Mama este in viata, dar senila. In ultimul timp nu vrea sa vorbeasca cu mine si se pare ca si memoria nu mai este buna. As vrea sa platesc taxa anuala de intretinere, dar nu stiu daca locul de veci a fost vindut de mama sau nu. Eu locuiesc in Statele Unite si nu am acces direct la actele mamei. Cum as putea afla daca locul de veci este inca pe numele mamei mele sau a fost vindut altcuiva? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:33, 9 Octombrie 2018
Incercati sa contactati administratia cimitirului Bellu,
La cat de mare este cimitirul in mod sigur au o baza de date cu locurile de veci (pe pozitii) si proprietarii, ar fi de folos daca le comunicati CNP-ul, adresa mamei.

[ link extern ] /

Nu exista nimeni in B care sa va ajute sa se intereseze direct la Bellu?

Multumesc pentru raspunsul prompt.
Am si CNP-ul mamei, adresa, etc.
Ma intreb daca cei de la administratia cimitirului Bellu pot sa imi dea informatia la telefon.
Discutati cu persoana care este sef de serviciu la Bellu (aveti numele si tel in link), vedeti ce va spune si ii solicitati o adresa de email pentru contact.
Pe loc nu cred ca va pot da informatia, trebuie sa caute contractul (daca exista) si apoi sa va comunice. asta inseamna sa reveniti dvs. cu telefon.

Eventual puteti o face o solicitare pe adresa de email a ACCU,
contact@accu.ro

Aveti in vedere diferenta de fus orar cand il sunati, sa nu il treziti din somn! :)
Cimitirul serbamn Voda bellu are regim specail inchis respectiv nu permite tranzmiterea locurilor de veci prin tranzactii intre titularii contractelor si terti
Administratia cimitirului Bellu permite preluarea locurilor de veci numai prin incheierea de contracte de concesiune pe diferite perioade de timp
Accesati site-ul cimitirului,aflati date contact si puteti adresa cerere oficiala pentru relatii situatie loc de inhumare
Multumesc pentru raspuns. Cind vorbeam de vanzare, ma refeream la schimbarea actului de concesiune de pe numele mamei pe numele altcuiva, contra cost.

Alte discuții în legătură

Mostenire loc de veci Iohanna Iohanna Buna ziua, Numele meu este Ioana. Tatal meu este titular al unui act de concesiune pentru un loc de veci la Bellu. Tata a decedat acum 12 ani, iar acum mama ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Loc de veci- cedare, concesiune, donatie.... alexandru andra alexandru andra Buna ziua Acum 8 ani am inmormantat tatal intr-un loc de veci al unei cunostinte care este mostenitoarea gropii respective. Acum dupa atata timp vreau sa ... (vezi toată discuția)