avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... În ce situaţie salariul net plus indemnizaţia de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

În ce situaţie salariul net plus indemnizaţia de doctorat poate depăşi indemnizatia viceprimarului?

Pentru cei care cunosc răspunsul sigur, am o întrebare:
Există o excepţie pentru situaţia în care salariul net al unui secretar UAT, care are şi studii doctorale, poate depăşi, împreună cu indemnizaţia de doctorat, indemnizaţia viceprimarului?
Se întâmplă că viceprimarul are doar diploma de bacalaureat, în timp ce secretarul are şi studii doctorale, masterat, licenţiat în Drept şi 25 de ani vechime în muncă.
Însă Legea nr. 153/2017 este interpretabilă şi, în acest caz, chiar neconstituţională, nerespectându-i anumite drepturi secretarului în cauză, cum ar fi dreptul la indemnizaţia de doctorat, la sporul de vechime în muncă, la spor de conducere, etc.
Vă mulţumesc pentru răspuns!

Alte discuții în legătură

Spor doctorat AntoanettaL AntoanettaL Buna ziua. Sunt profesor în învățământul preuniversitar și am pe diploma de licență (5 ani) specialitatea chimie- fizică (obținută în 1992), ... (vezi toată discuția)
Doctorat psihologie, spor invatamant primar Rusu Mi Rusu Mi Bună ziua! O persoană care a obținut titlul de doctor în psihologie poate beneficia de spor de doctorat dacă predă la clasele primare, fiind invatator? (vezi toată discuția)
Criterii de eligibilitate pentru ocuparea unei functii publice de conducere laura-ioana laura-ioana Buna seara! in situatia unor studii universitare de lunga durata, finalizate in 2006 cu titlul de Economist licentiat, mai este necesar master sau studii ... (vezi toată discuția)