avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cautam Avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cautam Avocat

Buna ziua,
Avem nevoie de un avocat specializat in business online/loterie publicitara, cae ne poate indruma/sfatui in dezvotarea unui business online de pronosticuri sportive.

Mai exact, ne intereseaza cum putem da premii si in ce conditii, a.i. sa ne incadram in legea loteriei publicitare, si nu la pariuri sportive.
Astept raspunsuri/oferte de colaborare in privat sau pe e-mail.

Multumesc,
Nicu Naum
Managing Partner
DMN Partners SRL
nicu@flg.ro
0766202809

Alte discuții în legătură

Caut avocat - expertiza business online/loterie publicitara user29 user29 Buna ziua, Avem nevoie de un avocat specializat in business online/loterie publicitara, cae ne poate indruma/sfatui in dezvotarea unui business online de ... (vezi toată discuția)
Acte/licente/autorizatii productie joc boardgame user29 user29 Buna ziua, Doresc sa stiu de ce acte/licente/autorizatii am nevoie pentru a produce si comercializa un joc boardgame devoltat de compania noastra. De ... (vezi toată discuția)
Acte/licente/autorizatii productie boardgame user29 user29 Buna ziua, Doresc sa stiu de ce acte/licente/autorizatii am nevoie pentru a produce si comercializa un joc de tip boardgame devoltat de compania ... (vezi toată discuția)