avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare AEGRM
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare AEGRM

Buna ziua,

Va scriu in legatura cu o intrebare care ma macina in ultima perioada si careia nu ii gasesc un raspuns.
In legatura cu Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare AEGRM este intrebarea.
Am facut un credit la o banca acum 1 saptamana si am primit notificare cum ca acel credit a fost inregristrat AEGRM.
Pana aici imi este totul clar insa se precizeaza cum ca "Garantia mobiliara poate fi orice bun prezent sau viitor, detinut de catre imprumutat si/sau codebitor. Ea poate include, dar nu se rezuma la: autoturisme, credite sau depozite".
Situatia mea este in felul urmator. Mai am un depozit la alta banca si nu stiu daca nu imi este blocat acest depozit de catre creditul contractat recent.
Ideea e ca am luat banii de credit si cu acel depozit vroiam sa imi cumpar o masina.
Sincer eu nu inteleg ce este acest AEGRM si ce drepturi confera bancii care mi-a dat creditul. Pot sa imi blocheze acel depozit care este constituit la alta banca? Sa spunem ca si garantie?
Astept sa imi spuneti parerea voastra.
Cu respect

Alte discuții în legătură

Masuri de garantie la imprumut eduardcafe eduardcafe buna ziua tuturor. imi dati va rog un sfat. as vrea sa dau cu imprumut o suma de bani, 10000 euro. ce masuri de garantie exista ca sa nu dau in bara sa umblu ... (vezi toată discuția)
Act aditional banca cris-cris cris-cris Va supun atentiei un act aditional pe care banca la care am credit imi solicita sa il semnez in urma efectuarii partajului. Ceea ce ma ingrijoreaza este tot ... (vezi toată discuția)
Procedura inscriere in aegrm a unui contract de imprumut sub semnatura privata geid geid Buna ziua, Doresc sa aflu procedura propriu-zisa de urmat pentru a inscrie in registrul AEGRM a unui contract de imprumut (de consumatie) sub semnatura ... (vezi toată discuția)