avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces cu asiguratorul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces cu asiguratorul

buna ziua este lega acest lucru>sotul meu in timpul serviciului a avut loc un accident ,a dat cu combina peste un stalp care a cazut pe o masina acum aliamza la dat in judecata sa plateasca reparatia cu toate ca avea asigurare,si mai este ceva fisa postului al sotului este de mecanic agricol in nici un caz de combainier ,acum suntem in proces cu asiguratorul ,o intrebare am fisa postului in instanta poate combate cele intamplate si au fost si doi martori care au confurmat ca este mecanic agricol si nu combainier ,el a fost fortat sa urce pe combina ,va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 19 Octombrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Chemare în garanþie HeniuV HeniuV În cazul în care pârâtul cheamă în garanţie un Minister, pentru ca, reclamantul să poată intra în posesia documentului pretins, iar această cerere ... (vezi toată discuția)
Accident in parcul auto al firmei simmy89 simmy89 Doresc sa ma ajutati cu sfat referitor la o problema.Sotul meu a facut un accident in parcul auto al intreprinderi cu combina,lovind un stalp acesta cazand ... (vezi toată discuția)
Probleme service auto viperablue viperablue Sunt proprietarul unei masini oarecare care in decembrie 2013 a fost intr-un service pentru o revizie totala, distributie, filtre, ulei etc ... Cu aproximativ ... (vezi toată discuția)