avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Schimbare locatie punct de lucru Start up Nation 2017
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Schimbare locatie punct de lucru Start up Nation 2017

Se poate schimba locatia punctului de lucru unde s-a facut implementarea unui proiect pt productie pe start up nation 2017 dupa depunerea ultimei cereri adica dupa 1 octombrie 2018. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)
Achizitie spatiu program start up nation IMSS IMSS Buna ziua! Am va rog,situatia de mai jos pentru care va solicit un punct de vedere: In 2017 m-am calificat si am semnat acordul de finantare prin Start Up ... (vezi toată discuția)
Start up nation - monitorizare dupa termenul din contract si ... mariusdcristea mariusdcristea Start Up Nation - monitorizare dupa termenul din contract si decizie de recuperare pentru ca nu ne-am putut prezenta la sediu in 3 zile . Salut, Am ... (vezi toată discuția)