avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1206 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare persoane juridice in SPV la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare persoane juridice in SPV la ANAF

Buna dimineata,

Imi poate spune cineva care a reusit sa se inregistrezez in SPV ca si persoana juridica? Care sunt pasii daca a reusit??

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 23 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa in spv bologa_vasile bologa_vasile Buna seara, Daca PFA nu este persoana juridica de ce este nevoie de inregistrare in SPV ca persoana juridica? Ca sa mai platim pentru semnatura ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa ii fac un cont in spv nistorc. nistorc. Am infiintat recent un PFA si trebuie sa ii fac un cont in SPV (ANAF). Eu am deja un cont in SPV (ca persoana fizica), este nevoie de un cont separat pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare credentiala spv- persoana juridica. adinutza61 adinutza61 Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati cu o problema mai urgenta. Nu reusesc sa imi recuperez credentialelel SPV, persoana juridica. Imi apare doar o fereastra ... (vezi toată discuția)