avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot deschide SRL deși sunt in prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot deschide SRL deși sunt in prenatal

Doresc a accesa fondurile nerambursabile din programul Start - up .. formularele se depun până la sfârșitul lunii noiembrie, pt a putea participa trebuie Srl deschis și pașii următori .
Pot deschide SRL ,acum fiind în concediu de maternitate ? Specific că doar până în decembrie anul acesta mai am acest concediu..
Mulțumesc anticipat ..
Ultima modificare: Miercuri, 24 Octombrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Sorincucu Sorincucu Buna ziua, ma intereseaza si pe mine accesarea unor fonduri europene nerambursabile pentru deschiderea unui cort de evenimente. Am inteles ca se pot acorda ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene gradinita Georgiana Radu Georgiana Radu Buna seara, Doresc sa înființez o grădinița/ creșă in mediul rural si ma interesa sa imi spuneti daca se pot accesa fonduri europene? Multumesc! (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile tudorolimpia tudorolimpia Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile (vezi toată discuția)