avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Canal Anif astupat fara acord
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Canal Anif astupat fara acord

Am niste vecini care au astupat un canal ce apartine de ANIF fara a avea acordul lor.nu au nici autorizatie de la primarie.Am facut sesizare la ANIF sI la Inspectoratul in Constructii si mi-au spus ca nu au autorizatie.primaria refuza sa ii identifice sa spuna cine a facut.eu stiu cine a facut ca am facut poze.cum pot sa fac sa le darame podetele alea?va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 06:31, 31 Octombrie 2018
Aveti dreptate, canalele apartin de ANIF dar poate au fost date in folosinta promariei daca au utilitate regionala ( poate sa mai scape de cheltuielile cu intretinere, nu stiu...)
Pentru ce era folosit acel canal, irigati, drenaje, desecari...? A fost obturata curgerea apei prin el sau doar au construit un pod peste el?
Nu stiu ce mai aveti de facut, doar sa chemati primaria in instanta daca va aduce prejudicii acest fapt...
Ultima modificare: Joi, 25 Octombrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Pe canal exista statie de pompare.l-au astupat cu moloz,cauciucuri.au pus o teava de canalizare ce se pune la case

Ionut.ion a scris:

Aveti dreptate, canalele apartin de ANIF dar poate au fost date in folosinta promariei daca au utilitate regionala ( poate sa mai scape de cheltuielile cu intretinere, nu stiu...)
Pentru ce era folosit acel canal, irigati, drenaje, desecari...? A fost obturata curgerea apei prin el sau doar au construit un pod peste el?
Nu stiu ce mai aveti de facut, doar sa chemati primaria in instanta daca va aduce prejudicii acest fapt...

Ultima modificare: Luni, 29 Octombrie 2018
frizer, utilizator
Poate au facut un fel de pod, e prea departe cel existent si...cu toate ca trebuia, zic eu, o teava cu un diametru mai mare pentru curgerea apei...
Din ce spuneti pare a fi un canal de irigatii si nu cred ca ar trebui sa va faceti griji, vor avea grija cei ce au nevoie de aceat canal pentru irigarea culturilor sa.l aduca la starea initiala daca vor avea interes..., pana atunci nu cred ca va afecteaza cu ceva acest pod...
Canalul are 12 m latime si adanc de 6m.Aniful si inspectoratul in constructii au spus ca e construit fara autorizatie.si trebuie adus la forma initiala iar primaria se face ca nu stie nimica.cui ma pot adresa mai sus ?
Dvs.nu cred ca mai aveti ce face in aceasta situatie, canalul nu va apartine...
Problema se va rezolva cand va fi interes, sa spun asa... este strict problema proprietarului, ANIF.ului, cand va lua masurile pentru a rezolva aceasta problema... de obicei in momentul in care se va pune in exploatare acest canal se va constata aceasta problema si, implicit, se va si rezolva...
Pana atunci...nu cred ca mai aveti ce face, poate doar instintari la ANIF si ISC ca domnii nu doresc revenirea la situatia anterioara, dar nu stiu ce impact vor avea...

Alte discuții în legătură

Acte proprietate teren albastruL albastruL In anul 1972 am cumparat un teren construit si s-a facut act de vanzare cumparare doar pentru 500 mp, dar am intrat in folosinta intregii suprafete de ... (vezi toată discuția)
Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)
Probleme documentatie cadastrala!! urgent!! emilval emilval Buna ziua, Am nevoie de un sfat in privinta urmatoarei situatii. Detin un teren pe baza unui titlu de proprietate eliberat de catre primarie(prin ... (vezi toată discuția)