avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata CASS

Buna ziua! Studentii-doctoranzi care au peste 26 de ani beneficiaza de scutire la plata CASS?

Alte discuții în legătură

Studentii doctoranzi mai pot cumpara abonamente ratb si metrorex cu reducere ? Mihai Nicolcioiu Mihai Nicolcioiu Buna ziua, Numele meu este Mihai Nicolcioiu si va cer sfatul in legatura cu o problema legata de invatamantul superior. Baiatul meu este doctorand bugetat ... (vezi toată discuția)
Pana la câți ani poți avea asigurare de sănătate dacă ești student? missy999 missy999 Buna ziua! As vrea sa știu dacă pot beneficia de asigurare de sănătate dacă sunt student la zi, fără taxa și am vârsta de 40 de ani. Am înțeles ca ... (vezi toată discuția)
Student doctorand la zi cu bursa peste 26 de ani - plata contributiilor la pensii//asigurare medicala asigurata din bursa universitara? oananao oananao Buna ziua, Doresc sa aflu statutul doctorandului la zi cu bursa peste 26 de ani si neangajat. In special, se realizeaza plata contributiilor la pensii si ... (vezi toată discuția)