avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Dovada de spatiu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Dovada de spatiu

Buna ziua! Doresc sa inscriu o asociatie in spatiul detinut de un SRL pe baza unui contract de superficie.SRL-ul are act de superficie cu cei 2 proprietari, persoane fizice, pentru terenul pe care s-a inaltat o constructie, dar care nu este inca intabulata. Cum sa procedez? Fac contract cu SRL-ul ( care are autorizatie de construire) , cu proprietarii de teren ? Cum ma sfatuiti ?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate fara act de vanzare-cumparare Elena-Valentina Matei Elena-Valentina Matei Buna ziua, Tatal meu detine un teren pe care vreau sa imi construiesc o casa. Detine cadastru si intabulare pentru acesta. Cum insa este in proces pentru o ... (vezi toată discuția)
Drept de superficie CC-MIH CC-MIH detin un teren, am fost de acord sa se construiasca pe o suprafata din el ,de catre un SRL o \"constructie provizorie\". Am avut un contract de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Se poate construi pe proprietatea altcuiva cu acordul sau? bugsy_io bugsy_io Buna ziua! Am o parcela de teren pe numele meu si doresc sa le construiesc socrilor o locuinta. Normal dupa bunul mers al lucrurilor ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)