avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vanzare cabinet veterinar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vanzare cabinet veterinar

Buna ziua, Detin un cabinet medical veterinar care este cumparat de la ADS in timpul desfasurarii activitatii. La aceasta data am reziliat contractul de concesiune, cu acordul partilor pe motive financiare stipulate in contract si doresc sa pun spre vanzare sediul plus terenul aferent As vrea sa aflu care este procedura, iar daca banii obtiuni din vanzare sunt impozabili( de specificat ca sunt unic proprietar iar acesta a fost cumparat pe CABINET MEDICAL VETERINAR Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vanzare proprietate(cabinet veterinar) D.Gerea D.Gerea Buna ziua, detin un cabinet medical veterinar care este in faliment. Urmeaza sa il radiez, iar sediul este cumparat de la ADS in timpul desfasurarii ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de raspunsul dvs dupa cum am mentionat in intrebarea ... marian19968 marian19968 am nevoie de raspunsul dvs dupa cum am mentionat in intrebarea din 27 01 2021 am avut un cabinet veterinar pfa ca urmare a unui contract de concesiune a ... (vezi toată discuția)
Impozit pe cladirea ads-ului katap katap Sunt medic veterinar de libera practica iar sediul cabinetului este in dispensarul sanitar veterinar, o cladire ce apartine Agentiei Domeniilor Statului , ... (vezi toată discuția)