avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Ce pot face
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Ce pot face

Sint rezident in italia din 2008 am facut tote documentele necesare codice giscal testera sanitsra cartre indentitate italiana etc in 2018/10/5 am fost la comune pt un document si misa xis ca nu mil poate elibera pt cs mia scazut rezidenta mentionez ca am carte italiana valabila pina in 26/06/2028 contract de casa iregistrat la inps dar sint fara serviciu de 4 ani un setviciu legal pot ramine in it pot redobindi rezideta sau boi pierde ce 10 ani si 7 luni state in it
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Boiescu Dumitru, utilizator

Alte discuții în legătură

Alocatie copii in italia andreea-emilia andreea-emilia va rog daca poate cineva sa ma ajute cu niste raspunsuri.am 2 copii iar sotul munceste in italia, de anul trecut din aprilie eu si copii suntem in romania, am ... (vezi toată discuția)
Alocatie din italia. Imparatul Imparatul Mama lucreaza in Italia de vreo 4 ani de zile cu carte de munca si cu acte de identitate italiena. Copii sunt aici cu bunica lor, in Romania. Beneficiaza din ... (vezi toată discuția)
Lamurire alocatie copii italia dana_banica2000 dana_banica2000 Am depus actele pentru alocatie europeana in 20.07.2014. Dosarul a fost predat ,la oficiul din Italia, la data de 30.07.2014 contractul meu de munca a incetat ... (vezi toată discuția)