avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie telefoan mobil - ecran spart
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie telefoan mobil - ecran spart

Buna ziua, am dat la reparat in garantie un iPhone pentru ca bateria tine foarte putin si in apel se aude farte incet. Garantia expira saptamana viitoare. Defectele reclamate tin strict de microfon si baterie, desi este si sticla (nu display-ul) spart intr-un colt. Cei de la service au zis ca telefonul nu mai poate fi reparat, doar schimbat 1 la 1 pentru 1550 RON si pentru ca este spart nu este acoperit de garantie. In preturile service-ului scrie ca inlocuirea unui display este 800 si nu este acoperit de garantie.

Eu am citit ca au obligatia sa repare telefonul in 15 zile calendaristice si defectele estetice nu sunt acoperite. In principiu as vrea sa ii dau in judecata pentru ca refuza reparatia tocmai ca sa iasa din garantia legala de 2 ani. Am inteles ca au mai fost cazuri in strainatate unde reclamantii au castigat.

Are rost sa caut un avocat? Ma puteti ajuta cu legislatia pe acest subiect?
Ultima modificare: Vineri, 9 Noiembrie 2018
Andreia02, utilizator

Alte discuții în legătură

Clauza de excludere a garanției AndreeaMPopa AndreeaMPopa Bună ziua, am o problemă legată de un smartphone cumpărat acum un an și jumătate care a fost trimis de 3 ori în service in ultimele 2 luni. Prima ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Garanție comerciala - telefon mobil Calin92 Calin92 Bună ziua! Am o situație inedita și pe care nu știu cum as putea sa o mai gestionez. Am un telefon mobil pentru care exista garanție comerciala pana în ... (vezi toată discuția)