avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie copil la rudele de gradul 3
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie copil la rudele de gradul 3

Buna ziua!
As vrea sa adopt un copil de la centru de plasament , acesta fiind copilul verisoarei mele de gradul 2.
In urma cu 2 ani , aceasta a plecat la munca in strainatate, lasand copilul mamei sale . Dupa 6 luni , aceasta ne mai avand posibilitate materiala a dus copilul la un centru de plasament in Slatina (DGASPC)
Eu fiind ruda de gradul 3 , as putea avea intaietate la adoptia copilului?
Mentionez ca mama copilului (verisoara mea) nu poate sa aunga in tara datorita locului de munca , insa ma v-a ajuta cu documentatia necesara.

Alte discuții în legătură

Gradul de rudenie ContSters40598 ContSters40598 Ce grad de rudienie are sora bunicii mele? Gradul III de rudenie? Hmmm..am cam uitat cum e cu astea..si ma doare tare la audirea unor martori! Multam!:coffee: (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)
Mostenire aliona2006 aliona2006 Buna ziua! Am si eu o intrebare. Cine mosteneste bunurile imobiliare dupa decesul verisoarei primare a mamei mele, mama nu mai este in viata eu fiind singura ... (vezi toată discuția)