avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Buna ziua!sunt insarcinata in 21 saptamani si sunt in concediu medical,am avut de la medicul de familie 7 zile ,apoi de la medicul ginecolog cu internare de 2 zile in spital,dupa care mi a dat 14 zile de concediu medical,imi expira acum pe 16 ,unde se prelungeste acum,la medicul de familie sau la medicul ginecolog?

Alte discuții în legătură

Bună! sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată ... Trifescu20 Trifescu20 Bună! Sunt însărcinată în 10 săptămâni, am fost internată pentru că am o sarcină cu risc, la externare am primit 14 zile de concediu medical iar ... (vezi toată discuția)
O salariata care a nascut la 7 luni nu a primit certificat medical anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : o salariata care a nascut la 7 luni pe 21 martie, NU era in timpul concediulului de sarcina si ... (vezi toată discuția)
Concediul medical antonio123 antonio123 CONCEDIUL MEDICAL cum se calculeaza pe zii se pun si sambetele si duminicile,7 zile mia dat medicul de familie concediu in care am fost 4 zile internat in ... (vezi toată discuția)