avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizari firmă pe cod caen 8690
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizari firmă pe cod caen 8690

Bună ziua, am înființat o firmă anul trecut pe cod caen 8690. Speram sa pot lucra cu CASMB pe îngrijiri medicale la domiciliu , nu a fost posibil. Am obtinut aviz DSP si cel de la MINISTERUL SĂNĂTĂȚII , toate bune până aici . Dar se pare ca nu a fost posibil. Am închis punctul de lucru si am deschis un alt punct de lucru fără activitate tot pe acelas cod caen dar nu mai doresc să efectuez acelas tip de terapie , ci doresc să fac colaborari pe activitate de masaj la terți. În aceste condiții nu stiu daca mai am nevoie de autorizare, de asigurarea de malpraxis a firmei dar si a mea de avizarea de la OAMMR , pentu că anul acesta trebuia sa iau si avizarea de la DSP si MS . INTREBARE : Dacă eu am inceput pe îngrijiri medicale la domiciliu și nu a funcționat si am optat pentru o altă activitate pe acelas cod caen mentionez ,greșesc undeva?trebuie să duc o motivație către cineva ? Sau ce este de făcut. Multumesc frumos
Ultima modificare: Miercuri, 14 Noiembrie 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen 8690 GP Gina GP Gina Bună ziua , vă rog să-mi spuneți dacă am înființat un srl pe acest cod de ce trebuie să am punct de lucru , dacă activitatea se desfășoară la ... (vezi toată discuția)
Malpraxis GP Gina GP Gina Am înființat un SRL pe cod caen 8690. Este necesar malpraxis pe firmă dacă activitatea se desfășoară pe proceduri de masaj ? (vezi toată discuția)
Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)