avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua,
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua,

Am o situatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum si voiam sa cer o parere avizata. De curand m-am angajat in cadrul unei firme pe postul de Cadru Tehnic PSI, iar de curand am aflat ca trebuie sa ma ocup de camera pompelor de apa. in sensul ca ar trebui sa merg saptamanal sa fac incercari sa vad parametrii in care functioneaza, presiunea apei etc. Efectiv sa trag eu de vane, sa le deschid, sa le inchid, sa desfac coliere ca sa golesc tevile pe unde mai ramane apa.
Intra in atributiunea mea asa ceva? Trebuie sa fac eu personal asa ceva?
Precizez si ca este o firma care se ocupa cu mentenanta si verificarea sistemelor de stingere a incendiilor(sprinklere, hidranti) doar ca ei vin o data la 2-3 luni.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: TuRa , utilizator 10:09, 19 Noiembrie 2018
O fisa a postului ati primit?
Acele atributii le-ati primit in scris ?
Nu. Si nici in fisa postului nu este trecut asa ceva.
Da, am primit. Dar aceste lucruri nu sunt trecute in fisa postului.
In acest caz, aveti dreptul sa refuzati indeplinirea lor.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! verificari in sarcina cadrului tehnic psi. TuRa TuRa Am o situatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum si voiam sa cer o parere avizata. De curand m-am angajat in cadrul unei firme pe postul de Cadru Tehnic ... (vezi toată discuția)
Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie ... w_v_w_v w_v_w_v Care este presiunea minima a apei pe care furnizorul trebuie sa o livreze la consumator? Unde este previzat legal o valoare anume care sa oblige furnizorul. (vezi toată discuția)
Aș putea constrânge cumva asociația de proprietari ca să-mi schimbe țeava de apă pe tronson? stau la etajul 9/10 și, din păcate, presiunea apei este catastrofală weekman weekman Bună ziua! Cum aș putea cumva să constrâng asociația de proprietari să - mi schimbe țeava de apă pe tronson. Stau la etajul 9/10 și din păcate ... (vezi toată discuția)