avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concurs MAPN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concurs MAPN

Buna seara! In baza ordinului Ministrului apararii M124 de chemare a civililor in armata am sustinut un concurs pe care l-am si castigat urmand sa intru in corpul ofiterilor. Un contracandidat dupa incheierea concursului ,dupa incheierea posibilitatii contestatiilor si dupa trimiterea dosarului meu catre ministru pentru a mi se face chemare oficiala, prin diferite mijloace l-a blocat undeva pe drum punand presiune pe comisia care a aprobat dosarul cum ca nu ar fi conform cu cerintele de la inceputul concursului. Tin sa precizez ca nici un candidat nu poate face contestatie decat pe deciziile ce il privesc si in timpul acordat si anuntat de organizatori. La cum merg lucrurile ma astept sa ma sune si sa-mi spuna ca am fost descalificat din concurs dupa incheierea lui. Este posibil? Este legal?
Ma aflu in postura in care sunt doar spectator la o serie de nedreptati complet afara din concurs si cred eu ca si afara din legislatie!
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ultima modificare: Marți, 27 Noiembrie 2018
Konstantine, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestație la contestație lupurazvanlupu lupurazvanlupu Bună ziua, Am participat la concursul de director și am obținut o notă peste 7 la proba scrisă. Ulterior probei scrise trebuia să susțin proba orală ... (vezi toată discuția)
Promovare in functie mai intel77 intel77 La data de 02.06.2016, seful meu direct a solicitat prin raport motivat la SRU, promovarea mea din functia de spec 2 in 1, deoarece era vacanta. Raportul nu ... (vezi toată discuția)
Cor sindicalistul sindicalistul codul ocupatiei pentru POMPIER SERVANT este 516104 va rog sa-mi spuneti daca nu am 12 clase(liceu) pot ocupa aceasta functie va multumesc (vezi toată discuția)