avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire certificat inmatriculare si numere 2018
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire certificat inmatriculare si numere 2018

Buna ziua,
Mi a expirat ITP la masina de servici pe 17.11.2018. Pe 19.11.2018 m a oprit politia si mi a confiscat numerele si certificatul de inmatriculare.
Am facut ITP ul, am achitat amenda.
La politia , cu imputernicire de la firma - nelegalizata la notar, s a dus un alt coleg de servici sa ridice numerele si talonul, dar nu a reusit deoarece politistul i a confiscat dovezile de retinere talon si numere emise de politistul care mi a confiscat numerele si talonul, pe motiv ca 1. sunt patate de grasime si nu se mai disting exact stampilele puse pe ele de catre RAR.
2. imputernicirea nu e legalizata de catre notar
Politistul care a confiscat dovezile- desi sunt sigur ca nu avea acest drept, i a spus colegului ca trebuie sa mearga la notar sa legalizeze imputernicirea si sa faca la notar un act ca dovezile pe care el le a confiscat sunt deteriorate. Eu nu cred ca asa e legal
Ce pot face sa pot recupera numerele si talonul? Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu ... florinm. florinm. Bun găsit tuturor! În data de 30.01.2023 m-am prezentat cu autoturismul la un service auto cu stație ITP, în vederea efectuării inspecției tehnice ... (vezi toată discuția)
Talon auto adrianmorus adrianmorus Talonul mi-a fost ridicat pentru itp expirat.Ulterior am fost la RAR am facut itp, am platit amenda si am fost la politie sa imi recuperez talonul dar fiind ... (vezi toată discuția)
Restituire talon Fryzeru_2 Fryzeru_2 Buna ziua . - acum o saptamana ma oprit in trafic si mi sau retinut placutele de inmatriculare si talonul ne avand asigurarea valabila. - bun fac asigurarea ... (vezi toată discuția)