avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doua dosare penale cu aceeasi cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Doua dosare penale cu aceeasi cauza

Buna ziua. Ma aflu intr-o mare dilema in legatura cu un dosar penal. Sunt in calitate de persoana vatamata intr-un dosar penal de inselaciune. Pe scurt, in luna aprilie 2018 am dat o suma de bani unei persoane pt a-mi achizitiona si transporta un autoturism din Germania. In acest sens am facut un contract de mandat de mana.Acea persoana s-a facut nevazuta,motivandu-mi ca banii i-au fost furati in Ungaria cand se ducea sa-mi ia masina. Am depus o plangere la Parchet, iar dupa vreo doua luni, vazand ca nu se intampla nimic, la indemnul unei persoane cu cunostinte juridice, am mai depus o plangere cu acelasi continut la sectia de politie unde am domiciliul. Plangerea de la Parchet a ajuns la o alta sectie de politie, avand un nr de inregistrare mai mic. Am fost chemat pt declaratii la ambele sectii,iar politistul de la sectia la care a juns plangerea de la Parchet mi-a luat o declaratie f. sumara invocand faptul ca exista un contract incheiat intre parti si este de natura civila. Politistul de la sectia de domiciliu si-a luat munca in serios si a facut mai multe demersuri pt a demonstra ca paratul a vaut intentie de la inceput sa ma insele. In acest sens i-am oferit suficiente detalii,zic eu, pt a demonstra acest lucru. Intre timp, la plangerea depusa la Parchet, am primit clasarea cauzei, lucru la care ma asteptam!
Intrebare: Ce se va intampla cu celalalt dosar si ce ar trebui sa fac eu?
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Plangere penala alexiastefania alexiastefania Am facut la politia locala o plangere penala impotriva unui politist in luna martie 2012, mi s-a promis ca o vor inainta Parchetului, iar astazi , respectiv ... (vezi toată discuția)
Plangere penala din 2011 fara raspuns d-r d-r Buna dimineata ! In anul 2011 am depus o plangere la sectia de politie de care apartin in legatura cu distrugerea unui bun . Cei de la sectie in acea ... (vezi toată discuția)