avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se completează declarația unică pentru ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se completează declarația unică pentru veniturile obținute în 2018 din vânzare părți sociale ale unui SRL?

Buna ziua, Cum se completeaza declaratia unica pentru veniturile obtinute in 2018 din vanzare parti sociale ale unui srl.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: juridic_cas , utilizator 08:12, 7 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, multumesc pentru raspuns , insa nu este ceea ce am solicitat. Teoria asta o stiam si am determinat sumele. Ati incercat sa completati declaratia pentru aceasta problema?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
Care este valoarea la care ati vandut partile sociale: la valoarea nominala sau la alta valoare?

Alte discuții în legătură

Pierdere tranzactii bursiere pedrolino pedrolino pierderile din tranzactii bursiere inregistrate de o persoana fizica la sfarsitul anului 2014 se pot deduce din veniturile cumulate in anul 2014 ? (vezi toată discuția)
Impozit castig din vanzare actiuni teodor11 teodor11 Buna ziua, Daca in anul 2011 am avut pierderi de 10000ron din vanzare actiuni si in anul 2017 am avut venit de 10000ron mai trebuie sa platesc impozit? ... (vezi toată discuția)
Obligativitate declarare pierderea neta anuala Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi puteti spune cu certitudine daca in ceea ce priveste veniturile din investitii si anume, veniturile obtinute sub forma castigurilor din ... (vezi toată discuția)