avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident

Buna seara. Masina mea a suferi un accident de dauna totala in parcare. Puteti sa ma ajutati cu calculul valorii masinii inainte de accident? Am inteles ca este un program de calcul DAT dar nu am gasit nimik. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Referitor dauna autoturism lillyian20 lillyian20 Buna seara, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce trebuie sa fac. In urma cu o saptamana mai exact in 27.02.2013 am suferit un accident de masina, mai ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca Mandarin87 Mandarin87 Buna ziua, Din pacate am suferit un accident cu masina in aprilie. Dauna totala Am initiat procedurile de recuperare dauna de la RCA-ul ... (vezi toată discuția)
Calcul daună rca: asigurătorul mi-a spus că nu mai există coeficient de uzură a mașinii, s-au modificat normele de aplicare a legii? AndreeeaV AndreeeaV Buna ziua Știe cineva daca normele de aplicare a legii referitoare la Rca sunt modificate ,sau nu mai sunt valabile? Mi se spune că nu mai există ... (vezi toată discuția)