avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Marinar/executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Marinar/executare silita

Buna ziua,

Am o problema si nu gasesc rezolvarea
Am lucrat marinar pentru o companie americana unde am suferit un accident de munca in urma caruia am primit la o banca din Romania o suma de bani cu titlu despagubiri pentru dezabilitate ,lipsa capacitatii de a mai muncii
Acum cateva luni am aflat de o executare silita pe contul respectiv am luat legatura cu banca si executorul judecatoresc care imi spun ca “nu se aplica cu legea din Romania”
Precisez ca acest contract pentru suma de bani mentionata mai sus a fost semnata in Romania la o casa de avocatura in prezenta unui notar public
Ce vremuri traim interesul bancii este deasupra interesului vietii...
Astept raspuns cu interes
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 10:24, 10 Decembrie 2018
Cum adica "nu se aplica cu legea din Romania"? Executorul este din Romania, nu? Banuiesc ca ati avut o datorie, ati fost executat silit si acum contul respectiv este poprit. Si suma s-a si recuperat, sau cel putin o parte din ea.

Trebuie lamurita clar situatia: de unde provine datoria, ce vechime are, care sunt actele care stau la baza executarii, etc..
Dap banca ma trimite la bej,bej ma trimite la recuperator,recuperatorul la bej,Bej ma trimite la banca si tot asa
Intre timp banii au plecat din banca iar bej revine cu o adresa sub forma de “eroare materiala” imi intoarce in cont o suma de bani “nedatorata” in lei anuleaza executarea silita initiala revine cu una noua pe o suma de bani mult mai mica totul dupa ce banii au plecat din cont
Suma de bani din contul respectiv a fost in euro iar suma de bani perceputa de bej ilegal a fost restituita in lei un abuz
Bej a pus totalul sumei de bani si in cheltuieli de executare cu alte cuvinte a dublat suma
Ultima modificare: Duminică, 9 Decembrie 2018
Boopsieboo, utilizator
Daca mai sunteti in termenul de 15 zile - depuneti contestatie la executare. Ar fi bine sa mergeti cu actele la cineva de specialitate si sa vada exact ce se poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt administratorul unei societăți fără activitate ... Necula sanda Necula sanda Buna ziua! Sunt administratorul unei societăți fără activitate în acest moment! Banca a pus poprire pe cont unde am încasat o suma de bani, rezultata ... (vezi toată discuția)
Executare silita, executor cu comportament dubios georalu1979 georalu1979 in luna marie 2014 a survenit o executare silita din partea unui BEJ pentru o banca,angajatorul a acceptat conform legii poprirea pe salariu ,actele au sosit ... (vezi toată discuția)