Înșelăciune revelion: am trimis un avans de 1300 lei pentru închirierea unei cabane, iar acum persoana nu mai poate fi contactată. Care e soluția cea mai bună pentru a recupera banii?
Salutare!
In urma cu 5 zile, impreuna cu un prieten, am gasit pe olx o cabana pentru revelion in zona Brasov. Dupa ce am discutat cu persoana respectiva la telefon am decis sa inchiriem, astfel am trimis un avans de 1300 lei prin transfer bancar. Incercam de 3 zile sa dam de persoana respectiva, insa telefonul nu suna, pe whatsapp nu raspunde si anuntul este sters. Mentionez ca am numele si contul persoanei unde am trimis banii si dovada de plata. Mai mult ca sigur am luat teapa. Va rog sa imi dati un sfat. Care e solutia cea mai buna pentru a recupera banii? Plangere penala?
Multumesc
Momentan, eu zic sa incercati in continuare sa il contactati, poate o sa va raspunda pana la urma. Anuntul e normal sa fie sters daca spuneti ca ati inchiriat dvs.
Multumesc de raspunsuri.
Mai mult ca sigur e teapa.
Maine merg sa fac plangere penala.
Ma puteti ajuta va rog cu sfaturi/detalii despre care ar trebui sa tin cont cand fac plangerea?