avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie si stimulent de insertie

Daca mama este studenta si tatăl isi va lua CCC,mama poate beneficia de cei 600 de lei oferiti de facultat sau de stimulent de insertie fiind studenta la zi ?
Ultima modificare: Vineri, 14 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:44, 14 Decembrie 2018
Daca mama este studenta sub ce forma sunt oferiti de facultate cei 600 de lei?
Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie ca tatal, am inteles ca el va intra in CCC, sa revina la munca cu minim 60 de zile inainte ca fiul, copilul, sa implineasca doi ani.
Puteti beneficia si dvs., aici sper sa nu ma insel, de stimulent daca va angajati intre timp, intrati in CCC si reveniti la munca cu minim 60 de zile inainte de a face copilul doi ani.
Am avut si eu colege in fac ce au nascut si n-am auzit pe cineva sa fi primit stimulent de insertie sau cei 600 de lei pe timpul studiilor
Ultima modificare: Joi, 13 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Nu stiu nici eu ce reprezintă cei 600 lei ,mă gândesc ca tot un fel de indemnizatie doar ca e pentru studenti ...ma gândeam ca daca îmi depun eu dosar ,nu cred ca ma poate tatăl sa primească indemnizatie
Mai asteptati si alte pareri dar, din ce cunosc, si dvs. puteti beneficia de aceasta indemnizatie pentru CCC, in baza faptului ca sunteti studenta la zi.
Suma ce o sa o primiti se va calcula la nivelul salariului minim brut in plata...
N. am auzit pana acum de vreo alta suma primita de mamele studente de la facultatea unde studiaza...
Sunt multe informatii aici legate de calcului indemnizatiei pentru CCC pentru mamele studente.
Sarcina usoara!
Multumesc ,stiu ca pot beneficia si eu ,dar cred ca sunt astia 600 de lei si eu o suma mica,plus ca nu ar avea cine sa stea cu bebe ,de asta preferam sa isi ia sotul.
Si eu cred ca e mai ok asa, asa o sa aveti timp si de bebe dar si de facultate...
Tot n.am inteles de unde ar rezulta suma de 600 de lei dar fie, in cazul dvs.cred ca indemnizatia era un pic mai mare, in jurul a 1000 de lei...

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru tata ramqby ramqby Buna ziua! As dori sa stiu daca tatal isi poate luna acea luna de concediul pentru copil in prima luna a nasterii copilui,timp in care mama este in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil, drepurile parintilor angajati/neangajati ElenaGhidirim ElenaGhidirim Buna ziua, Situatia este urmatoarea: - mama - neangajata, fara venituri salariale in ultimii 2 ani, studenta (28 ani - uneori situatia se schimba din ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Loredana_84 Loredana_84 In situatia in care o salariata se intoarce mai repede din CCC - cu 5 luni inainte ca si copilul sau sa implineasca 1 an (mentionez ca s-a optat pt CCC 1 an), ... (vezi toată discuția)