avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal

Am primit de la politie numarul de dosar penal ( 9991/P/2018 ) insa nu reusesc sa gasesc informatii despre el, in ce stadiu e, cat mai trebuie sa astept, etc.
Cum aflu daca acesta este numarul corect si cum aflu informatii despre el?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
fabianop, utilizator
Mergeți la poliție dar de fel avocații se ocupă de asa ceva si nu cred ca veti reusi mare lucru.
Nu am vrut sa imi iau avocat..din aceasta cauza intreb

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeți la poliție dar de fel avocații se ocupă de asa ceva si nu cred ca veti reusi mare lucru.

Nu gasiti informatii pe internet, daca la asta va referiti, este un dosar aflat in faza de up, pentru orice fel de informatii trebuie sa va adresati organelor de up.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Ce obiect are dosarul si ce calitate aveti?

Fără avocat doar în caz de infracțiuni grave dosarul are un curs mai rapid.
Am ramas fara permis in urma conducerii unui autovehicul neinmatriculat (ieseam de la spalatorie..spalasem masina si stau la 100 de metri de ea)

Acest lucru sa intamplat undeva in octombrie 2018

Vreau sa stiu stadiul deoarece ar urma sa plec din tara pentru cateva lui si nu as vrea sa fiu chemat in instanta si sa nu ma pot prezenta.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ce obiect are dosarul si ce calitate aveti?

Fără avocat doar în caz de infracțiuni grave dosarul are un curs mai rapid.

Alte discuții în legătură

Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Circulatie cu vehicul cu numere rosii expirate florin_pantazii florin_pantazii Buna ziua numele meu este florin . In ziua de 20.04.2014 , am dorit sa cumpar un autoturism de la un prieten de cartier ( vorbind cu el la telefon in ziua ... (vezi toată discuția)
Conducere autoturism cu numere rosii expirate! Mariapatrianca Mariapatrianca Buna seara,va adresez si eu o intrebare:daca am fost prinsa cu masina cu numere rosii expirate in ziua respectiva,specific ca nu eram in miscare,masina era ... (vezi toată discuția)