avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Site anunturi
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Site anunturi

Buna ziua,

Sunt PFA si am urmatoare coduri CAEN:
- 6311: Prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe (activitate principala)
- 6201: Activitati de realizare a soft-ului la comanda
- 6312: Activitati ale portalurilor web
- 7311: Activitati ale agentiilor de publicitate
- 7410 Activitati de design specializat

Am dori sa realizez un site de anunturi afaceri online (vanzare cumparare), lichidari de stocuri si inchirieri imobiliare.

Sunt suficiente codurile pe care le am sau trebuiesc adaugate altele?

In ceea priveste datele cu caracter personal, trebuie sa ma inregistrez ca operator? Pentru cont, utilizatorul trebui sa treaca numele, prenumele, emailul si un nume de utilizator.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Coduri caen ralucaciobanu ralucaciobanu Buna ziua Vreau sa deschid un srl-d pentru publicitate online, servicii web sowfturi, comert online vanzarea produselor, puteti sa imi spuneti care sunt ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala norma venit cod caen 6201, 6202 rjrazvan rjrazvan Buna ziua, am o Intreprindere Individuala cu urmatoarele coduri caen: 6201 Activitäti de realizare a soft-ului la comandà (software orientat client) 6202 ... (vezi toată discuția)
Pfa, coduri caen aferente normei de venit 104 servicii informatice, timisoara danid danid Doresc sa infiintez un PFA, iar impozitul sa fie pe norma de venit. Care sunt codurile CAEN acceptate in judetul Timis pentru Servicii Informatice? Am vorbit ... (vezi toată discuția)