avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Stabilire cuantum pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Stabilire cuantum pensie limita de varsta

Am iesit la pensie limita de varsta incepand cu data de 27/08/2018 din pensie de invaliditate din anul 2013.In anul 2013 am depus toate actele aferente dosarului de pensionare de invaliditate ,inclusiv adeverinte de lucru in grupe de munca si de sporuri cu caracter permanent.Am primit o prima decizie fara sa fie luate in calcul adeverintele in integralitate.Am facut contestatie si am primit o alta decizie unde a fost valorizata adeverinta de grupe de munca si partial adeverinta de sporuri.In data de 26/08/2018 am fost sa depun cererea de trecere la pensia de limita de varsta si mi s-a spus ca intra din oficiu si in 45 zile vine decizia .Am asteptat 50 de zile si cand am fost sa verific soarta dosarului ,am primit raspunsul ca 'a gresit calculatorul 'si sa fac o cerere.Am asteptat alte 45 de zile si iar nimic .Am fost in audienta la directorul casei si mi-a aratat decizia si a zis ca e plecata de cateva zile .Am verificat la posta si nu era nimic trimis .Am mers din nou la cjp si dupa indelungi insistente au gasit decizia mea intr-o cutie.Am luat decizia si am observat ca nu sunt diferente fata de decizia anterioara ,am facut o contestatie si aceasta a fost refuzata .In schimb am primit o copie dupa calculul pensiei si sa studiez daca e ceva necorect .La prima verificare am observat lipsa calculului de la orele de noapte care erau cuprinse in adeverinta.Intrebarea e ca luni 07/01/2019 este a 31 zi si termenul de contestatie este de 30 zile,eu ce mai am de facut in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Intarziere emitere decizie limita de varsta monagab1 monagab1 Tatal meu a implinit in luna mai varsta pt. pensionarea la limita de varsta. Deocamdata are decizie de invaliditate nerevizuibila de anul trecut. Are 60 de ... (vezi toată discuția)
Valorificare adevrinte de grupa dorurosu dorurosu Decizie de pensionare Nr. 280387 din 06-07=2016, anticipat-partial, in cuantum de 542 lei, din cuantumul \"nediminuat\" de 947 lei. Stagiul de cotizare= 39 ... (vezi toată discuția)
Strungar - grupa a ii-a de munca:da sau nu? katea78 katea78 Cine ma poate ajuta cu un raspuns argumentat juridic cu privire la dosarul de pensionare al tatalui meu. Datele principale sunt urmatoarele. - depunere ... (vezi toată discuția)