avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Societate comerciala la adresa de domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Societate comerciala la adresa de domiciliu

Buna ziua!

Ma aflu in proces de partaj cu fostul sot. Deocamdata, locuim impreuna la aceeasi adresa de domiciliu.
In casa noastra, in ultima camera a locuintei , la strada, functioneaza un magazin mixt, societate comerciala, a carui administrator este fostul sot.

Intrebarea mea este daca pot sa cer inchiderea magazinului. Motivul este acela ca fostul sot mi-a limitat accesul in curte si in locuinta si tot timpul este galagie pana la ore tarzii in noapte.

Cum as putea sa procedez?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Ianuarie 2019
Angelsy, utilizator
Depinde cum era situatia pana acum si care sunt diferentele fata de astazi.
Poate ajungeti la un compromis cu fostul sot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a locui in indiviziune Adriana Ienciu Adriana Ienciu In decembrie 2010 am dobandit, impreuna cu fostul sot, un imobil la a carui constructie am participat efectiv. Acesta are un caracter social, pentru ... (vezi toată discuția)
Împărțire curte comună ALIN_33 ALIN_33 Buna ziua. Am divorțat si am facut partaj la notar. În curte avem 2 case. Soția a primit casă din fata si 2/3 din curte. Eu casă din spate si 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Acordare drept de utilizare locuinta vali61 vali61 Sunt divortat si detin un apartament - bun propriu - rezultat in urma unui partaj. Am doi copii rezultati din doua casatorii anterioare. Intentionez sa ... (vezi toată discuția)