avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Contestație rezultat proiect fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Contestație rezultat proiect fonduri europene

Ce variante legale exista de a contesta nerespectarea metodologiei de selecție într-un program de accesare fonduri europene?
Pe scurt, conform metodologiei trebuiau selectate 48 de planuri de afaceri in urma punctajului obținut pe planul de afaceri iar cei 48 intrau in a doua etapa a interviului, in urma cărora rămâneau 36 pt a primii fonduri. După terminarea etapei de depunere planuri, i-au chemat pe toți 100 la interviu și au făcut clasamentul in urma punctajului total obținut. Astfel, au ajuns in top 36 proiecte care au obținut 40 sau 50 de puncte pe planul de afaceri (care nu ar fi ajuns in etapa interviului conform metodologiei) dar care in interviu au obținut 80 sau 90 de puncte și astfel au fost selectate pentru fonduri. Menționez ca grila de evaluare in cadrul interviului nu a fost făcută publica și nu se accepta contestație pt punctajul obținut in cadrul interviului, deși acesta a fost cel decisiv.

Alte discuții în legătură

Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Unde pot face o sesizare cu privire la organizarea şi desfăşurarea concursului de ocupare a postului administrator financiar la o scoala gimnaziala ? vero2014 vero2014 - Bună seară , m-am înscris la concursul de ocupare a postului de Administrator Financiar la o şcoală gimnazială ; îmi doresc foarte mult concursul să ... (vezi toată discuția)
Anunt important programul start 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog Inscrierea in cadrul Etapei de finantare a implementarii celor mai bune planuri de afaceri prin Alocatie Financiara Nerambursabila in limita bugetului alocat ... (vezi toată discuția)