avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Medical

Bună seara, in luna decembrie 2018 am fost in medical cu 75% si la salariul brut de 3047 am primit 1630 de lei. Mi se pare mie sau e o suma destul de mica? La administrație mi s a explicat in felul urmator: ca au fost doar 22 de zile lucratoare si ca dupa ce mi s au oprit toate taxele cas, cass, etc am ajuns la un net de aprox 2200 din care mi au fost plătiți 75% din suma. Precizez ca in ultimele 12 luni am avut 55 de zile de Cm incluse cele decembrie.
Intrebarea mea este cum se calculeaza pana la urma acest CM? La venitul din luna respectiva sau se face media ultimelor 6 luni....?
Veniturile mele lunare din iunie pana in noiembrie au fost aprox de 2000 de lei.
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de risc maternal Agripin Agripin Ma puteți ajuta va rog cu calculul unui concediu de risc maternal ? Salariul brut pe luna octombrie a fost 2200, iar din noiembrie a fost 2520. Mulțumesc (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Alex112211 Alex112211 Buna seara! Sunt in concediu prenatal , prima luna mi- a intrat 30 mil iar a doua luna 25 mil . Întrebarea este dc fluctuează suma ? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Risc maternal Brunetasymo01 Brunetasymo01 Buna Ziua! Am intrat in risc maternal de pe 13 Noiembrie 2018 și mi se spune ca îmi oprește și cass si impozit si deduceri . Am avut pe ultimele 6 luni ... (vezi toată discuția)