avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se mai acorda bursa pentru astm brosic alergic in 2018?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se mai acorda bursa pentru astm brosic alergic in 2018?

As dori sa stiu daca se mai acorda bursa medicala pentru diagnosticul astm bronsic alergic in 2018.in 2017 a luat aceasta bursa dar in 2018 i s.a refuzat de catre comisia scolii pe motiv ca s.a modificat legea .as dori sa stiu carei institutii pot sa ma adresez in sa fac o contestatie catre aceata comisie.

Alte discuții în legătură

Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Tip boala: astm bronsic alergic sau boala cronica (confidentialitate date medicale) 51971 51971 Buna seara.copilul meu are astm bronsic alergic si beneficiaza de bursa medicala.Acum este elev in cls.a IX-a .Am dus la liceu toate documentele necesare ptr. ... (vezi toată discuția)
Bursa medicala pentru astm bronsic GabriellaS GabriellaS Buna seara! Ma intereseaza sa stiu daca se acorda bursa pe motive medicale pentru un elev de clasa a 8-a care este diagnosticat cu astm bronsic, pentru care a ... (vezi toată discuția)