avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Paypal claim
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Paypal claim

Buna ziua,
Dupa ce am vandut pe ebay o geaca, cumparatorul a facut plangere la paypal si a solicitat returnarea banilor. Paypal a fost de acord, cu conditia sa-mi returneze geaca. De curand am primit o cutie mica si goala. Am facut apel la caz, furnizand dovezi (poze), paypal indrumandu-ma sa fac plangere la Politie si sa le trimit o copie a plangerii. Am facut plangere pe [ link extern ] ,
Le-am trimit apoi dovada, dar, in final, cazul s-a reinchis in favoarea cumparatorului. Am ramas si fara bani si fara bun. Ce ar mai fi de facut? Multumesc

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie ? Maurelius Maurelius Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit bine categoria asa ca o sa trec direct la subiect. In anul 2009 (octombrie) am vandut un produs pe siteul ebay. Am ... (vezi toată discuția)
Cercetare frauda paypal... Glucian Glucian Buna seara in urma cu vreun an am vandut prin intermediul ebay un lot de produse filatelice!Mentionez faptul ca foloseam un cont paypal pe numele unchiului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am vândut aproximativ acum o luna, pe ebay o vioara, ... AndreiDaniel AndreiDaniel Buna ziua! Am vândut aproximativ acum o luna, pe eBay o vioara, in Canada, fiind intr-o stare perfecta, nimic de reproșat. Am discutat cu cumpărătorul ... (vezi toată discuția)