avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... societate mutuala
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

societate mutuala

Buna ziua,
As dori sa aflu cum se poate infiinta o societate mutuala romaneasca,
-se poate infiinta o societate mutuala desi legea societatilor mutuale de asigurare nu este intrata in vigoare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: IoanB-j , utilizator 17:01, 7 Martie 2022
Buna ziua,

Legea societatilor mutuale de asigurari nu este finalizata - deci nu se poate infiinta una in acest moment.
Este interesant ca doriti sa deschideti una. Putem sa discutam pe proiectul de lege daca va intereseaza.
Buna ziua,
in primul rand va multumesc pentru interesul dumneavostra de a imi raspunde la intrebare.
eu lucrez deja pentru o societate mutuala din zona UE care ar fi interesata sa deschida o astfel de societate si in Romania , 100% romaneasca.
urmaresc cu interes acest proiect de lege in fiecare zi si vad ca din Octombrie e tot la Comisia juridica , disciplina si imunitati... deci nu ramne decat sa asteptam ...

Legea nr. 71/2019 privind societăţile mutuale de asigurare e in vigoare, sunt si eu interesat de subiect, poate colaboram.
Ultima modificare: Luni, 7 Martie 2022
IoanB-j, utilizator
Buna ziua,

In ce sens sunteti interesat de subiect/ colaborare?
Doresc ca si in Romania sa existe Societati Mutuale de Asigurare fiind dispus sa contribui la infiintarea unei asfel de societati.

Alte discuții în legătură

Societate mutuala ancuta90 ancuta90 Buna ziua, As dori sa aflu cum se poate infiinta o societate mutuala romaneasca. - care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez? - exista deja societati ... (vezi toată discuția)
Examen barou 2012- se vor considera dispozitiile noilor coduri ? marius-T marius-T Buna ziua, stie cineva daca examenul de adm. in profesia de avocat din anul 2012(toamna) se va desfasura in lumina dispozitiilor noilor coduri? Noul Cod Civil ... (vezi toată discuția)
Salariati angajati la o societatea din tara care lucreaza in strainatate Florin_H Florin_H Va rog frumos sa ma ajutati cu urmataorea speta. O societate din Romania angajeaza personal pentru al trimite la lucru in strainatate. Cum se procedeaza? Pe ... (vezi toată discuția)