avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontari lucrari stomatologice de Casa de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontari lucrari stomatologice de Casa de sanatate

Cum pot beneficia de decontarea cheltuielilor de catre Casa de sanatate pentru montarea unei proteze dentare?Mentionez ca sunt pensionara si lucrarea este destul de costisitoare:Cabinetul are contract cu Casa de sanatate.

Alte discuții în legătură

Casa de sanatate d_tudorica d_tudorica Buna ziua, Mama mea are medicul de familie in Sibiu, dar domiciliul in Jud. Hunedora.Este pensionara, iar pensia o primeste prin CJP Hunedoara.Nu stiu unde ar ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli lucrare dentara salariat ContSters123067 ContSters123067 poate fi suportata financiar o lucrare dentara (proteza), necesara unui salariat, de catre unitatea la care este angajat? temei legal? multumesc. (vezi toată discuția)
Cota tva aplicabila vanzarii aparatelor dentare (brackets) sorimoldovan sorimoldovan Buna ziua, Am primit opinii diferite, inclusiv de la finante, privind posibilitatea aplicarii cotei de TVA de 9% la vanzarea de aparate dentare (brackets). ... (vezi toată discuția)