avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie mediu
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie mediu

Buna ziua.
Va rog sa imi spuneti daca trebuie autorizatie de mediu pentru depozitare produse petroliere, in cazul in care firma detine un rezervor de motorina pentru alimentarea utilajelor proprii.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatie mediu cod caen 0111 trandafirioana trandafirioana Am un SRL cu cod CAEN 0111. Am in arenda 86 ha de teren arabil din 2012 si nu m-am autorizat la mediu pentru ca activitatea nu presupune obligatia de ... (vezi toată discuția)
Parcare masini de mare tonaj razvan.balu razvan.balu Buna ziua. Va solicit consilierea intr-o situatie. Vecinul de peste drum are in posesie o basculanta si un utilaj tip buldozer pe care si le tine parcate in ... (vezi toată discuția)
Am cumparat carburant de la benzinariile s........ din tg jiu si am avut probleme Gigi_Popescu Gigi_Popescu Buna ziua Duminica 7 septembrie dimineata trebuia sa plec cu masina la Bucuresti. Pentru ca nu aveam rovigneta si trebuia sa achizitionez, nestiind de unde ... (vezi toată discuția)