avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... improprietarire cu drum de exploatare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

improprietarire cu drum de exploatare

este posibil ca un drum de exploatare sa fie trecut de primaria comunei in proprietatea cuiva daca acesta asigura legatura cu orasul? in aceste conditii se mai poate reveni asupea deciziei? in zona sunt proprietari pentru care acel drum este cel mai util.
Cui ma pot adresa pentru aceasta problema?
multumesc

Alte discuții în legătură

Improprietarire cu un drum de exploatare bacleo bacleo buna ziua, este posibil ca un drum de exploatare, de interes public, sa fie trecut de primarie in proprietatea unei persoane fizice? acesta asigura accesul ... (vezi toată discuția)
Obligativitate introducere utilități publice pe puz care a fost predat primăriei sorindoru sorindoru Bună ziua, Locuiesc într-un cartier nou, de aproximativ 1 an la sat, într-o comună limitrofă unei reședințe de județ. Când am cumpărat terenul de ... (vezi toată discuția)
Bunurile din domeniul public al statului Bazavan Bazavan am si eu o nelamurire.in satul meu a disparut un drum fiind ocupat de o persoana fizica.acest drum era un drum vechi care ar trebui sa fie in domeniul public ... (vezi toată discuția)