avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire si titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire si titlu de proprietate

Cum putem intra in posesia legala a unei case in care familia mea traieste de cateva generatii, daca nu avem titlu de proprietate, insa impozitul se plateste pe numele stra-stra-strabunicului meu (deci banuiesc ca se poate gasi un act de proprietate pe numele lui..) ? Cea mai in varsta persoana din casa e bunica mea care a fost nora in casa (sotul ei, adica bunicul meu, e decedat).

Alte discuții în legătură

Succesiune casa Manulumi Manulumi Cum pot sa procedez pentru a face succesiunea unui imobil care are ca ultim proprietar o persoana din 1850 (un stra-strabunic...) ? (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, neclaritati vulpys vulpys buna seara,strabunicii mei sunt decedati,strabunicul a detinut un teren de 5 ha extra si 2000 mp intra,a fost improprietarit dupa razboi,avand 5 copii,la ... (vezi toată discuția)
Uzucapiunea de 30 de ani fata de mostenitori Mircea1787 Mircea1787 Vă propun speţa mea de uzucapiune să vă daţi cu părerea dacă ar avea şanse de reuşită sau nu....încă nu am formulat cererea. Orice sfat e ... (vezi toată discuția)