avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Legea 153/2017
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Legea 153/2017

Buna seara! Am si eu o nelamurire privind legea 153/2017 privind salarizarea personalului medical din fondurile publice, situatie in care , sper sa primesc un raspuns.
Sunt angajat pe functia de sanitar in MApN cu grad caporal, cu post-liceala AMG si nu mi se permite trecerea obtionala la salarizarea conform legii 153, salarizare ce a fost aplicata subofiterilor si personalului civil din MApN in anul 2018. Desi, functia de "Sanitar" in MApN este echivalata cu "Asistent medical" in viata civila, iar cei mai multi colegi (subofiteri si personal civil) din MApN au optat pentru aceasta salarizare, eu avand aceleasi studii si aceleasi obligatii cu ei, nu am acest drept.
As dori sa stiu, se incalca sau nu legea 153/ 2017?
Va multumesc frumos!!!

Alte discuții în legătură

Indemnizație de încadrare/instalare Rynobyt Rynobyt Bună seara. Am fost încadrat în ianuarie 2006 ca sergent, la finalul luni decembrie 2006 în baza Legi nr. 384/2006 privind statutul soldaților și ... (vezi toată discuția)
Salarizare în sanatate buhum buhum Cconform legii 153/2017,salarizarea medicilor și asistentelor medicale crește cu 25% de la 1 ianuarie...Iar de la 1 martie va ajunge la nivelul salariului ... (vezi toată discuția)
Spor pericol registrator medical upu Olirox Olirox De ce incepand cu luna aprilie 2018 sporul de pericol a fost tăiat registratorului medical care lucrează în UPU in aceleasi conditii in acelasi spatiu cu ... (vezi toată discuția)