avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Desfasurare concurs medic
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Desfasurare concurs medic

Buna ziua,

Am o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In cazul in care se publica organizarea unui concurs de o unitate spitaliceasca pentru un post din cadrul acesteia, locul desfasurarii examenului va fi obligatoriu la acea unitate?

De asemenea, as vrea sa stiu daca un medic, care este si asistent universitar si medic angajat la locul unde se desfasoara examenul sus mentionat (alt loc decat unitatea unde este postul vacant respectiv) este in stare de incompatibilitate?
Ultima modificare: Vineri, 8 Februarie 2019
maadalina18, utilizator

Alte discuții în legătură

Angajare 2014 Aura Pop Aura Pop Buna seara Primaria are in organigrama un post vacant de asistent medical principal , post finantat de la capitolul bugetar sanatate .Banii ... (vezi toată discuția)
Posibila deblocare posturi in sanatate (?) ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Am vazut intr-un interviu al primului-ministru, ca saptamana viitoare intentioneaza sa promoveze in cadrul sedintei de guvern, un act prin care sa ... (vezi toată discuția)
Componenta comisie examen jurist sandup sandup Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca este obligatoriu ca dn comisia de examen pt.ocuparea unui post de jurist la un spital de stat,sa faca parte o persoana in ... (vezi toată discuția)