avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reclamație anaf
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reclamație anaf

Bună seara!Spuneti-mi va rog Cum pot face o reclamație anaf?Nu mi s-a eliberat bon fiscal,cu toate ca l-am cerut.În plus,în urma unei scurte verificări a firmei respective am depistat faptul ca acel service gsm nu funcționează legal,căci firma care e menționată în certificatul de înregistrare lipit pe geamul service-ului este radiata de câteva luni.Am sunat la acel număr telverde în urma cu circa o săptămână,însă nu am fost contactata se un operator.Cum altfel as mai putea face o reclamatie?Mai exista alt numar de tel.?Este inadmisibil ceea ce se întâmplă la acel service.Este vorba de evaziune fiscala și nu e deloc ok.Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Reclamatie anaf GaborAlex GaborAlex Daca fac reclamatie pentru o evaziune fiscala la o pensiune ( nu mi-au oferit bon fiscal, nici la rezervare, nici la predarea cheilor ), ANAF-ului, risc sa fiu ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare bon fiscal de catre doctorul stomatolog. mehigh996 mehigh996 Sunt stabilit de cativa ani in strainatate. Am venit in tara vara asta pentru a-mi repara problemele dentare, iar unchiul meu mi-a recomandat stomatologul lui ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)