avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de locatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de locatiune

Buna ziua!
In cazul unui contract de locatiune incheiat pe o perioada de 5 ani(locatar de buna credinta), contract notat in cartea funciara a imobilului, cat timp se va mentine locatiunea in situatia in care un tert introduce o actiune in revendicare asupra imobilului inchiriat(actiune ramasa definitiva)?
Ceva imi scapa(cred ca tot :)) ). Ma gandesc ca un an de la revendicare ar fi un timp rezonabil pt ca locatarul sa-si ia bunurile, sa-si gaseasca o alta locuinta si sa plece. Dar nu gasesc temei legal.

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere asupra unei proprietati imobiliare Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Se poate afla daca asupra unui imobil exista un contract de inchiriere... si cam unde se poate verifica acest lucru? In extrasul de carte funciara ... (vezi toată discuția)
Ca proprietar cum scap de chiriasii fostilor proprietari? sebala sebala am achizitionat o casa si nu pot beneficia de dreptul meu de proprietar deoarece chiriasii fostilor proprietari nu vor sa paraseasca casa desi au fost ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie stefaniuradu stefaniuradu Am achizitionat un spatiu cu credit de la o banca s-a facut contract de vanzare cumparare la notar prin care vanzatorii declara ca imobilul nu este scos din ... (vezi toată discuția)