avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia pentru titlu de doctor este 950 lei sau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia pentru titlu de doctor este 950 lei sau 1040 lei?

Sunt doctor in sociologie din 2002 si nu m-a lamurit nimeni daca este corect sa iau 950 lei sau 1040 anul acesta, tinand cont si de art.34 alin.2 din OUG 114/2018.
Cel mai recent răspuns: Tatu M , utilizator 14:54, 4 Aprilie 2019
Este 950 lei, intrucat OUG 114/2018 nu distinge categoriile de indemnizatii care se plafoneaza ... unde legea nu distinge, nici noi nu trebuie sa distingem (ubi lex non distinguit, nec nos distinguere debemus).
Noi acordam 950 Lei dar exista institutii care acorda 1040 Lei- asa au interpretat legea....
Asa am considerat noi corect sa aplicam legea si s-o interpretam .. 950 lei dar exista si institutii care au pus si pun in aplicarea legea cu 1040 lei.
Avem mari dificultati in a da explicatii colegilor nostri care se simt extrem de prejudiciati in acest sens....s-au creat mari discutii ....
O intrebare la Ministerul Muncii/Ministerul de Finante nu ar strica.
Am cerut un punct de vedere și am primit un raspuns .....care nu nominalizeaza suma clar ....
Ce raspuns ati primit ?

Alte discuții în legătură

Informatii de interes public marcel.damaschin marcel.damaschin \"Persoana\" se refera la individ, sau orice persoana, fie ea fizica, ori juridica? (vezi toată discuția)
Buna seara! referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ... lucian.moscaliuc lucian.moscaliuc Buna seara! Referitor la ordonanta 92/2020 se specifica faptul ca angajatul trebuie sa aiba contract de munca pana pe 31 decembrie 2020. Dar nu se specifica ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara kitty35 kitty35 Chiar daca merge la o facultate particulara?Multumesc (vezi toată discuția)