avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit PFA pentru persoana incadrata in grad de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit PFA pentru persoana incadrata in grad de handicap

Buna ziua,

Am o nelamurire legata de crearea unui PFA, eu fiind incadrat intr-un grad de handicap GRAV (cu insotitor), avand de asemenea certificat de handicap.

Crearea unui PFA imi va afecta/diminua in vreun fel indemnizatia lunara primita pe baza cerificatului de handicap sau stimulentul lunar de 500 lei oferit de D.G.A.S?

De asemenea daca creez un PFA, sunt scutit de la anumite impozite aferente PFA (impozit pe profit, CASS etc), sau acestea sunt diminuate la un alt procentaj? As dori sa stiu mai multe informatii legate de acest aspect.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rog sa-mi comunicati.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Impozit pfa pentru persoana incadrata in grad de handicap zaleezu zaleezu Buna ziua, Am o nelamurire legata de crearea unui PFA, eu fiind incadrat intr-un grad de handicap GRAV (cu insotitor), avand de asemenea certificat de ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Ale1991 Ale1991 Buna ziua! Am o intrebare legata de facilitatile persoanelor cu handicap grav...Tatal meu are acest handicap de 24 de ani in urma unui accident de munca;are o ... (vezi toată discuția)
Marire impozit pensie persoane incadrate in grad de handicap ContSters116875 ContSters116875 O lamurire, daca se poate: din luna septembrie a.c. , s-a modificat (marit) impozitul pentru pensia de invaliditate- handicap grav ? Conform carei legi, ... (vezi toată discuția)