avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Regim TVA - Transport intracomunitar pt ONG
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Regim TVA - Transport intracomunitar pt ONG

Prestarea de servicii de transport intracomunitar privind livrarea de bunuri -donatii / bunuri second hand pentru o Fundatie de caritate / independenta non -profit , neplatitoare de tva ,cu sediul in Germania , catre aceeasi Entitate dar cu sediul in Romania , ce regim de tva aplica daca platitorul / expeditorul transportului este cel din Germania , beneficiarul este in Romania si prestatorul este platitor de tva si tot din Romania ? Multumiri anticipate .

Alte discuții în legătură

Baza impozabila tva operatiune triunghiulara/regim special second hand miha1978 miha1978 Buna ziua! Va solicit ajutorul in legatura cu doua situatii: 1. O firma din Romania achizitioneaza masini second-hand din Germania si le revinde in Franta. ... (vezi toată discuția)
Tva pentru achizitii intracomunitare!!! magdalenapaun magdalenapaun am si o intrebare de contabilitate. imi poate spune si mie cineva( codul fiscal nu am reusit niciodata sa-l inteleg si nici nu sunt contabil) in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Tva la marfa second-hand kerekesmargo kerekesmargo Buna ziua ! art.1522 din codul fiscal - regimul special pentru bunurile second-hand- se refera si la haine. ,exista ceva reglementari speciale in privinta ... (vezi toată discuția)