avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general S 1046 (declarație inactivitate)
Discuție deschisă în Contabilitate în general

S 1046 (declarație inactivitate)

Buna ziua,
Am înființat o firma in încercarea de a obține finanțare prin programul start-up nation,nu mi-a fost aprobat proiectul și vreau sa o radiez. Ma poate ajuta cineva sa completez declarația de inactivitate s1046? Nu o găsesc pe net și nici nu am cunoștinte contabile,trebuie depusă cel târziu joi.Las adresa de mail (caldarariu.o@yahoo.com)pt cine vrea sa ma ajute și pt detaliile plății .Multumesc!

Alte discuții în legătură

Fonduri europene Nilmarcu Nilmarcu Buna ziua, ca pensionar gr.lll, a-s putea beneficia de fonduri europene pentru infiintarea unui PFA in domeniul fotografiei(studiou foto) ? Daca nu in domeniul ... (vezi toată discuția)
Start-up nation - romania 2017 ciprianflorea ciprianflorea Buna ziua.Tocmai am auzit de noul program “Start-up Nation - Romania”,ce a fost adoptat de guvern si care va intra in viguare de la 1 Mai 2017,cu finantare ... (vezi toată discuția)
Finantare nerambursabila FREDU FIN FREDU FIN Sunt mai multe programe care finanteaza firmele nou infiintate. 1.Sa spunem ca se infiinteaza o firma noua si se depune proiect pentru a primi finantare ... (vezi toată discuția)